Měkké Žvýkat Hračky Pro Psy Pískací Štěně Žvýkat Hračky Slon Tvar Měkké Štěně Kousací Hračky Plyšové Psí Hračky Pro Domácí Zvířata Zdraví Ústní Dutiny

(0) 0 Recenze | SKU: w165892

  • Je Inteligentní Zařízení: no
  • Typ: Psi
  • Typ Hračky: Plyšové Hračky
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

143.03 Kč 204.22 Kč

Velikost:

Množství

Naše měkké žvýkat hračky pro psy, funkce realistické zvířecí vzory a jsou vyrobeny z silné, dlouho-trvající materiálů.Nejen, že pomáhají podporovat dobré zdraví ústní dutiny, ale jsou také snadno se čistí - stačí je hodit do pračky, nebo jim dát rychlé ruční praní.Ideální pro darování přátele a rodinu s domácími mazlíčky!

Specifikace:

Materiál: bavlna*velvet*bavlněný uzel

Produktu velikost: (přibl.)35*19*10 cm/13.78*7.48*3.94 palce

Balení seznam:

Pes Vycpaných Zvířat Žvýkat Hračky*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezpečné a Zábavné Hrát: Vyrobeno z bavlněné tkaniny, tento pes vycpané zvíře, hračka je ideální pro chewers a hravá štěňata.Jeho odolné materiály, aby bylo bezpečné a bezpečné pro vašeho psa žvýkat a hrát si s, zajištění hodiny interaktivní a poutavé zábavy.

2.Interaktivní Potěší: Dopřejte své pup zvědavost s naším psem vycpaných zvířat žvýkat hračka.S vestavěným-in pískot a realistické zvířecí vzory, to je ideální pro hraní.Udržujte své chlupaté přítele v záběru a bavit se s touto odolné a dlouho-trvající hračka.

3.Snadná údržba: Tento pes vycpané zvíře žvýkat hračka je perfektní nepořádek-free řešení.Je možné prát ručně nebo strojově, a to je neuvěřitelně odolné.Udržet váš domov čistý s lehkostí a dát vaše štěně dar měkká, pískací hračka budou milovat.

4.Také Zlepšuje Zdraví Ústní dutiny: Také pomáhá s zdraví ústní dutiny, psa, plyšáka, hračku poskytuje uklidňující úlevu pro vaše štěně dásní při prevenci špatné kousání návyky.Podpora čištění zubů a udržování zdravé zuby a dásně, pomáhá vaše štěně, aby jejich orální zdraví v šachu.

5.Skvělé pro Darování: Dar tento pes vycpaných zvířat žvýkat hračka pro přátele a rodinu, kteří vlastní domácí zvířata, a ukázat jim, jak moc si ceníte své chlupaté společníky.Přizpůsobte hračka s karta, nebo tag, a opustit nejlepší zprávy, jak vyjádřit své myšlenky a požehnání.Perfektní způsob, jak vyjádřit svou lásku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů