Kočky Hřeben Jedním Kliknutím Plovoucí Vlasy Odstranění Pet Hřeben Avokádo Citron Tvar Péče Čisticí Kartáč Pro Kočky, Pes, Pet Péče Příslušenství

(0) 0 Recenze | SKU: w169962

  • Typ Položky: Hřebeny
  • Typ: kočky
  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

19.72 Kč 45.79 Kč

Velikost:

Množství

Kočky Hřeben Jedním Kliknutím Plovoucí Vlasy Odstranění Pet Hřeben Avokádo Citron Tvar Péče Čisticí Kartáč Pro Kočky, Pes, Pet Péče Příslušenství

Bullet Body: 1.Spolehlivý Materiál: Vyrobeno s vynikající PP a nerezová ocel jehly, tato kočka kartáč funkce pozoruhodná stálost a trvanlivost.Jeho uvolňovací tlačítko účinně odstraňuje rozpuštěné vlasy, při zachování snadné čištění.

2.Efektivní Release System: Naše kočka kartáč s uvolňovací tlačítko umožňuje snadné odstranění chloupků omyvatelný funkce.Pravidelné čištění zajišťuje hygienické a zdravé péče zkušenosti.Rozloučit se zamotanou srst a dobrý den na šťastný kočičí.

3.Zmírňuje napětí: Navržen s nerezové oceli jehly, které se ohýbají 140 stupňů, naše kočka kartáč s uvolňovací tlačítko poskytuje jemnou masáž, aby se uklidnit vaše kočičí srst, minimalizace stresu.Užijte si bez stresu připravit relaci a zároveň účinně odstraní uvolněné chlupy a špínu.

4.Pohodlné Čištění: Udržujte své chlupaté přítele kabát lesklé a zdravé bez námahy s naší kočičí kartáč s uvolňovací tlačítko, které usnadňuje čištění štětce jednodušší.Naše self-čištění tlačítko umožňuje automatické odstranění chloupků s pouhým stisknutím tlačítka.

5.Ergonomická Rukojeť Design: Užijte si čeledín tvůj kočka naše kočka kartáč s uvolňovací tlačítko.Ergonomický design rukojeti má zaoblený tvar pro pohodlné uchopení, který vyžaduje méně úsilí.Kartáč je odolný a nebude deformovat i po delším používání.

Objevte lepší způsob, jak ženicha svého chlupatého přítele s naší stabilní a odolné psí kartáč.S určitou mírou flexibility, to snadno dosáhne na všechny těžké skvrny.S jednoduchým stisknutím tlačítka, čištění je snadné, takže je snadné udržovat.Plus, štětiny vydání snadno, takže je rychlé a jednoduché čištění.Rozlučte se s neuspořádanými péče a ahoj čistší a šťastnější pet.

Specifikace:

Název produktu: Masáže odstranění chloupků hřeben pro kočky a psy

Hmotnost: 71g

Velikost: 12.9*8*5.6 cm/5.03*3.12*2.18 palce

Použitelné předměty: univerzální pro kočky a psy

Materiál: ABS, nerezová ocel

Druh tipů:

1. Z důvodů, jako je sledování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, tam může být mírné barevné rozdíly na obrázcích některých výrobků.Barva je předmětem skutečný produkt!

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Balení seznam:

Kočka Kartáč s Uvolňovací Tlačítko*1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů