Rust Converter Pro Kovové Rust Remover Renovator Malování S Kartáčem Rez Renovator Bezpečný Kovu, Odstraňování Rzi Primer

(0) 0 Recenze | SKU: w17961

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

154.13 Kč 342.72 Kč

Velikost:

Množství

Představujeme naše Rust Converter Pro Kov.Může rychle pronikat a rozkládat rez opustit své domácnosti, nářadí, nábytek a dekorace, vypadající jako nové.Naše Rust Converter Barva je také skvělé pro použití v automobilovém průmyslu.

Specifikace:

Název produktu: Rust Converter

Specifikace: 100g+kartáč

Hrubá hmotnost: cca 121g

Rozměry výrobku:

Odstraňování rzi nátěr: cca 5x9.8cm/1.97x3.86 cm

Kartáč: o 1.2x0.5x9.5cm/0.47x0.2x3.74 cm

Rozsah použití: Rezavé železné dveře/schodiště, zábradlí/ozubená kola/kovové držáky/zrezivělé kohoutky

Balení Seznam:

Rez Konvertor x 1

Kartáč 1 x

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy se mohou mírně lišit od obrázků.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Odstraňování rzi: Nechat Rust Converter být vaše řešení pro odstraňování rzi a obnovu kovových povrchů.S jeho silné rzi, odstraňování složek, rychle proniká a rozkládá rez, zanechává hladké a čisté povrchy.

2.Různé Funkce: Rust Converter pro Kovu vytvoří ochrannou vrstvu, která zvyšuje lesk a estetický vzhled kovových předmětů, obnovení jejich vzhled, dobře udržované a zcela nový vzhled.

3.Service Life Extension: Rust Converter Rozšířit Kovové Životnost.Naše superior formule vytváří dlouhotrvající ochranu proti rzi a korozi.Určen pro zpevnění kovových povrchů, to těsnění ven vlhkost a vzduch, který nabízí bezkonkurenční ochranu.

4.Široký Rozsah Aplikací: snadno a Bezpečně odstranit a zabránit rzi na širokou škálu kovových materiálů, od železa a oceli, hliníku a mědi, stejně jako automobily, jízdní kola, motocykly, nářadí pro domácnost, nábytek a výzdobu.Zachování podmínek pro své věci a zabránit budoucím škodám s naší univerzální Rzi Převodník.

5.Šetrná k životnímu prostředí a Neškodný: Rust Converter je vyrobený z šetrné k životnímu prostředí a neškodné suroviny, které jsou nedráždivé a bezpečné pro lidské tělo a životní prostředí.To může účinně převést rez na stabilní černý ochranný povlak, zabraňuje další korozi a prodlužuje životnost kovových předmětů.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů