8ks Výrobu Šperků Kleště Výrobu Šperků Nástroj, Náušnice, Což Kleště drátové řezačky Odizolování Kleště Mini Šperky Dělat Zásoby

(0) 0 Recenze | SKU: w180096

  • DIY Dodávky: Obrábění kovů
  • Značka: Biubiucat
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ: Dlouhý Nos
  • Materiál: Z Nerezové Oceli

Cena

139.63 Kč 202.41 Kč

Velikost:

Množství

【Kompletní Kleště Set】obdržíte 8 párů různých kleště pro uspokojení různých požadavků.Kleště jsou následující: end kleště, dlouhý nos kleště, diagonální kleště, ploché kleště, ohnuté kleště drátové řezání a odizolování kleště, kulaté kleště, a kleště.

【Praktické Nástroje pro Výrobu Šperků】Naše kleště sada je ideální pro začátečníky, nebo profesionály v šperky navrhování, vytváření a rozhodování.Kleště jsou vhodné pro upínání, rovnání, ohýbání, lisování a řezání v provedení náušnice, náramky, náhrdelníky a další druhy šperků.

【Pevné a Kalené Kleště, Čelisti】čelisti je nástrojové oceli s tepelným zpracováním, nabízí vysokou tvrdost, vysokou tvrdost, dobrou odolnost proti opotřebení a velká odolnost pro vás.Kromě toho, hladký leštěný povrch čelisti nezpůsobí škrábance nebo zanechat stopy na své šperky, když jste výrobu nebo opravy šperků.

【Protiskluzová a Pohodlná Rukojeť】Vztahuje měkké gumy materiál, který je pot-důkaz a non-skluzu rukojeť dokonale padne vaší dlaně a pohodlně se drží.S vestavěným-in elastická pružina, je to snadné a práce-úsporné použití, takže nebudete unavení ani po nepřetržité práce.

【Široce Používán v Několika Scénách】Kromě šperků, naše multifunkční kleště mohou být také použity pro stříhání drátů, odizolování, elektronické součástky, opravy, PCB deska opravy, závěsné ozdoby dělat, atd. To je skvělý dárek volbou pro lidi, kteří vlastní stánek nebo DIY šperky obchod, a pro rodinné příslušníky nebo přátele, kteří milují DIY řemesla.

Barva: Černá, Materiál: Nástrojařská Ocel A Pryž

Velikost balení: 5.9 * 3.9 * 2.3 palce

Balíček Obsahuje: 1 Pár Konci štípacích Kleští, 1 Pár Dlouhých Kleště, 1 Pár Diagonální Řezání Kleště, 1 Pár Plochý Nos Kleště, 1 Pár Bent Nos Kleště, 1 Pár Drátu Kleště, 1 Pár Kulatý Nos Kleště, 1 Párem Kleští Jehly Nosu

Poznámka:

- Prosím viz měření.Drobná chyba měření je přípustné v normálním rozmezí.

- Tam by mohlo být trochu barvy rozdíl vzhledem k monitor, fotoaparát nebo jiné faktory, prosím, odkazovat na fyzické položky.

Balení seznam

1 Pár Konci štípacích Kleští, 1 Pár Dlouhých Kleště, 1 Pár Diagonální Řezání Kleště, 1 Pár Plochý Nos Kleště, 1 Pár Bent Nos Kleště, 1 Pár Drátu Kleště, 1 Pár Kulatý Nos Kleště, 1 Párem Kleští Jehly Nosu

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů