Plastové Kůže Restaurátor Sprej Car Interior Cleaner Spray Rychlé Kabát Pro Auto Interiér Renovovat Kožené Renovator Pro Auto

(0) 0 Recenze | SKU: w18578

  • Hmotnost Položky: 120g
  • Položka Objem: Automobil nano nátěr sprej
  • Původ: Pevninské Číně
  • Speciální Funkce: Automotive Interior Care Sprej
  • Číslo Modelu: Auto nano repair spray

Cena

158.21 Kč 316.42 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1. Bezpečné Čištění bez vody: Tento nano nátěr sprej pro auta lze snadno odstranit nečistoty, prach, špínu a jiné značky z vašeho vozu povrchu bez použití vody.To také pomáhá zabránit víry a škrábance, a zvyšuje lesk a lesk vašeho vozu.

2. Snadné Čištění: Tato nano nátěr sprej formy keramickou ochrannou vrstvu na vaše auto povrch, který zabraňuje pruhování, odírání a zabarvení.To také dělá to obtížný pro prachu, nečistot a tekutin dodržovat, takže můžete čistit vaše auto více snadno a udržet ji lesklé.

3. Snadné ovládání: Unavený zvětrávání, špína a nečistoty nahromadění?Vyzkoušejte naše nano nátěr sprej pro auta!Jeho grafenu vzorec vytváří vysoce hydrofobní povrch, který odpuzuje vodu, zároveň snižuje vodní skvrny a špínu nahromadění.Jednoduše nastříkejte a vytřete pro dlouhotrvající, lesklé ochranu.

4. Široký Rozsah Použití: Nano nátěr sprej pro vozy poskytuje trvanlivý a účinný štít proti blednutí, stárnutí, a rozbředlého sněhu lití.Je vhodný pro karoserie, pneumatiky a jiné díly.S nano nátěr sprej, můžete se rozloučit se auto blednutí a stárnutí, a vychutnat lesklé a nové vypadající auto na dlouhou dobu.

5. Dlouhotrvající Lesk: Nano nátěr sprej pro třídy poskytuje brilantní a dlouhotrvající lesk pro vaše vozidlo.Odstraňuje skvrny od vody a další nečistoty z povrchu, a vytváří ochranný povlak, který zabraňuje nečistoty a škrábance.Tento produkt je nezbytný pro auto podrobně a údržbu.

Popis:

1. Snadno opravit drobné škrábance na vašem autě s naším nano repair spray.To ztěžuje, až se usadí prach a zanechává lesklý povrch.Použití mikrovlákna ručník nebo hadříkem pro dosažení nejlepších výsledků.Ideální pro auto podrobně náležitosti.Nenechte škrábance zničit vaše auto vypadat!

2. Název Produktu: Auto Nano Repair Spray

3. Hmotnost výrobku: 120 ML

4. Složení: deionizovaná voda, silikonové pryskyřice, kyselina polymetakrylová

5. Methyl estery, persilahydrone, minerální olej

Seznam Balíčků:

120ml Auto Nano Repair Spray * 1

Houba *1

Poznámky:

1. Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, barvu položky, a to znázorněno na obrázku může mít nuance.

2. Vzhledem k ruční měření, tam může být tolerance na rozměry výrobku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů