Studené Počasí Rukavice Kapybara Design Teplé Zimní Termální Plyšové Rukavice Tlusté Roztomilá Kapybara Palcové Snow Rukavice Pro Venkovní

(0) 0 Recenze | SKU: w200998

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Gel Tekutý Silikon

Cena

227.57 Kč 325.04 Kč

Velikost:

Množství

Zůstat v teple tuto zimu s naší husté Anime Zimní Rukavice ideální pro každou příležitost.Jejich roztomilá kapybara design a zajímavé detaily, aby byly vhodné pro různé festivaly a příležitosti.Pár nyní a přidat trochu zábavy do vašeho zimního šatníku!

Název produktu: Kapybara plyšové rukavice

Materiál: krátký plyš + PP bavlna

Rozměry výrobku: 23cm | 9.05 v

Vlastnosti: Teplé, pohodlné, roztomilé a zábavné

Účel: Udržovat v teple v zimě

Seznam:

1pár * kapybara rukavice

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezpečné Materiály: Dopřejte si luxusní pohodlí a teplo z těchto kapybara rukavice vyrobené z vysoce kvalitní, husté materiály, které jsou jemné na kůži.

2.Vynikající Odolnost: Zažijte vynikající pevnost a dlouhou životnost s naší kapybara rukavice.Dvojité vrstvy šití zajišťuje trvanlivost, aniž by byla ohrožena elegance.

3.Roztomilá Kapybara: Zkušenosti nespornou roztomilost kapybary se naše rukavice.Každá dvojice rysy charakteristické detaily, které zachycuje okouzlující osobností těchto milovaných zvířat, a zároveň zachovat vaše ruce příjemné ve všech teplotách.

4.Unikátní Vestavěný Zvuk: ukažte svůj styl a osobnost s naší kapybara rukavice: kombinují teplo se zajímavým vestavěný zvukový design.Squeeze je pro roztomilé zvuky a užijte si útulné pohodlí s nepředvídatelný zvrat.

5.Vynikající Dárek: Zapůsobit na své milované s těmito univerzální kapybara rukavice, což je perfektní dárek pro různé festivaly a příležitosti.Od Matky, Den svatého Valentýna, ukázat své uznání a lásku s těmito útulné rukavice.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů