57-Dílná Rukáv Nástroj Hexagon Hexagon Rychle Ratchet Klíč Chrom-Vanadiové Oceli Sada Auto Opravy Nástroj Nastavit Opakovaně Odolné

(0) 0 Recenze | SKU: w219268

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: Xzante

Cena

596.35 Kč 805.79 Kč

Velikost:

Množství

57-Dílná Rukáv Nástroj Hexagon Hexagon Rychle Ratchet Klíč Chrom-Vanadiové Oceli Sada Auto Opravy Nástroj Nastavit Opakovaně Odolné

Charakteristika: 72 zubů obousměrná ráčna, rychlé uvolňovací tlačítko, snadno rozebrat.

10mm náměstí rozhraní, s 3/8 Palce x 1/4 Palce adaptér, snadná instalace rukáv.

Vysoce kvalitní Cr-V oceli tepelně zpracované, kalené a tvrzené, s satin chrome-pozlacený povrch a pochromované flash, aby byla zajištěna pevnost a odolnost proti korozi na nástroj.

Ideální nástroj pro udržení automobily, lokomotivy, motocykly a jízdní kola.Může být také použit pro domácí spotřebiče, DIY tesařské, vody a elektřiny, údržbu.

Relativně malá velikost, snadno se přenáší, vhodný pro každodenní použití.Každá zásuvka má svůj vlastní speciální místo, které je snadno identifikovat.Blow-lisované shell udržuje všechny vaše zásuvky v pořádku a nebude špinavá!Nebudou ztracena!To dokonale zapadá.

Popsat

Název: rychle ratchet klíč nastavit

Množství: 57pcs/set

Materiál: ocel

barva: stříbrná

Obsah Balení:

1 x Rychlé ratchet klíč nastavit

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů