Auto Povlak Agent Autokosmetiky Leštičky Pro Auto Podrobně Automobilový Průmysl Keramický Povlak Autokosmetiky Snadné Použití

(0) 0 Recenze | SKU: w27367

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: Goxfaca

Cena

233.01 Kč 597.49 Kč

Velikost:

Množství

Představujeme naše automobilové nátěrové látky, ideální pro milovníky automobilů!Tento dlouho trvající vzorec je široce používán a nebude poškození kůže nebo lidské zdraví.Naneste přiloženou houbičkou a vychutnat měsíce ochrany pro vaši jízdu.Otřete povrch rovnoměrně a užijte si lesk.

Parametr:

Název produktu: GLASKLARE Grafenu 12H Tvrdost Automotive Grafenu Prosklené Křišťálově Pokovování

Net obsah: 30ML/50ML

Hlavní ingredience: Graphene 80% Křemene, 20%

Hmotnost (g): 130 g/150 g

Velikost (cm): 10*7*5

Podrobnosti: 1 láhev grafenu křišťálově pokovování kapalina, 1 kus houby, 2 listy tkaniny, 1 výtisk návod k obsluze

Popis produktu: Vhodné pro nátěr povrchu všech vozidel, použití vysoce čistého grafenu krystaly s vysokou tvrdost a pružnost, které tvoří high-jas, trvanlivé ochranné vrstvy na povrchu barvy, to je nejlepší volbou pro údržbu laku

Jak používat: 1. Použijte čisticí prostředek na čištění povrchu skvrny na povrchu barvy

2. Odmaštění laku povrch s odmašťovací prostředek

3. Nalijte křišťálově pokovování kapalina na křišťálově pokovování houbu, rozetřete rovnoměrně na povrchu, a poté otřete je s ručníkem.

Seznam:

1*Automobilový Povlak Agent

Více viz podrobnosti o produktu

1.Eco-Friendly Vzorec: Vzešlá z vybraných materiálů, tento automobilový povlak agent je naprosto bezpečný a neškodný, aby vaše kožené povrchy a zdraví neporušené.

2.Ochrana: Auto Nano Opravy kabáty vaše auto s pevnou vrstvu, která nejen vydrží několik měsíců, ale také odstraňuje skvrny od vody, oxidů, a různé jiné nebezpečí.Naše inovativní nanotechnologie vytváří bezkonkurenční auto, ochrana, zajistit, původní povrch pro delší.

3.Široký Rozsah Použití: Naše automobilové nátěrové látky chrání vaše vozidla, lodě a motocykly před poškrábáním, prachem a škodlivými UV paprsky.Tento všestranný produkt je vhodný pro všechny povrchy, včetně skla, kovu, jiné, a kůže - což je musí-mít pro jakékoliv auto nadšence.

4.Výborný Dárek pro Milovníky Automobilů: perfektní den Díkůvzdání nebo Vánoční dárek pro všechny milovník automobilů.Naše automobilové nátěrové látky poskytuje dlouhotrvající ochranu, vytváří lesklé, odolné vrstvy, která chrání vaše auto před poškrábáním, prachu a UV záření

5.Rychlé a Pohodlné Použití: automobilový povlak agent je určen pro snadné a rychlé použití.Jen sprej a otřete povrchy, a máte hotovo.Není třeba složité kroky nebo nástroje.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů