Interiér vozu Kartáč 3-v-1 Podrobně Kartáč Pro Interiér Auta, Kompaktní automobilové Okno Jistič Pro Sedadlech Kliky Dveří Centra

(0) 0 Recenze | SKU: w36381

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

142.80 Kč 285.60 Kč

Velikost:

Množství

Velmi praktický a lehký, to účinně čistí různé povrchy.Perfektní nástroj pro všechny vaše potřeby čištění.

Specifikace:

Název produktu: kartáček na čištění interiéru Vozu

Hmotnost produktu: cca 76g

Rozměry výrobku: o 2.2x2.6x17.2 cm/0.87x1.02x6.77 cm

Balení Seznam:

1ks * Auto, kartáček na čištění

Poznámky:

1. Vzhledem k monitorování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, některé obrázky zboží může mít nepatrné barevné rozdíly, barva v druh zvítězit!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Univerzální Čištění: Vybaven štěrbinová kartáč, čistící kartáč a spolehlivou 3-v-1 okno jistič, tyto auto čištění kartáče jsou velmi praktické pro dosažení zářivě čistý interiér a nepředvídaných naléhavých situacích.

2.Snadné Přenášení: Naše auto čistící kartáček s kompaktní velikosti se snadno přenáší a nezabírá mnoho místa.Ideální pro efektivní podrobně, aniž by byla ohrožena čistota.

3.Snadné Čištění: Naše auto čištění kartáče poskytovat žádné poškození laku a zároveň účinně odstraní nečistoty a špínu.S mokré a suché možnosti, šetří čas a úsilí.Catering pro různé čisticí potřeby, je ideální pro univerzální čištění.

4.Výjimečný Výkon: vysoký-hustota vláken kartáček na tento vůz interiér štětec je jemný, ale efektivní, což vám umožní odstranit nečistoty a prach bez poškrábání povrchů.Vyroben z odolných materiálů, tento dlouhotrvající nástroj je ideální pro hluboké čištění každé skulinky a skulinu interiéru vašeho vozu.

5.Dopřejte si Pohodlí: S kartáčovaného tmavé barvy a slitiny exteriér, naše auto interiér prach kartáč není pouze sofistikované a elegantní, ale také pohodlné na dotek.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů