Uvnitř, Auto Cleaner Vozu Seat Cleaner Bezpečný Odstraňovač Skvrn Multi-účel Interiér Detail Sprej Pro Auto, Interiér Vozidla

(0) 0 Recenze | SKU: w41112

  • Položka Objem: 30/50ml
  • Externí Testování Certifikace: ce
  • Původ: Pevninské Číně
  • Speciální Funkce: Čistící prostředek
  • Číslo Modelu: Interiér Vozu Čistící Sprej

Cena

94.07 Kč 188.13 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Náš Uvnitř Automobilu Čistič je pohodlné řešení pro snadno setřete nečistoty a špínu z interiéru vašeho vozu.S jeho velký čistící účinek, tento sprej je bezpečný pro použití na všechny povrchy.Aby vaše auto vypadat jako nový s naší snadný-k-použití čistší.

Specifikace:

Název Produktu: Auto Čištění Interiérů Sprej

Stav: kapalina

Net obsah: 30 ml/50 ml (nepovinné)

Vhodné pro: auto čištění, úklid domácnosti

Balení Seznam:

Interiér vozu Čistící Sprej 1 x

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekty, skutečnou barvu položky může být lehce odlišná od barvy, která je ukázal v obrazech.

2. Prosím, odpusť mírný měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Silný Čistící Roztok: Naše Auto Interiér Čistící Sprej je účinný odstraňovač skvrn, který je ideální pro odstraňování nečistot a mastnoty z různých materiálů uvnitř vašeho vozu.Je to úspora času a práce-úsporné řešení, které nevyžaduje vodu, takže je snadné a pohodlné použití.

2.Stain-free Čištění: Tohle auto čištění interiérů sprej používá mikro-bubble technologie se rychle proniknout skvrny bez zanechání stopy.Je to quick sušení a nemá vliv na krásu interiéru vozu.Jen sprej a snadno setřít.

3.Domácí a Auto Používat: Zvedněte vaše auto interiéru hygieny a estetiky s naší Interiér Vozu Čistící Sprej.Zkušenosti více dekontaminační účinky na sedadlech a palubní desce při odstraňování odolných skvrn.Vhodné pro nábytek a digestoře příliš, takže váš obývací prostor více nedotčené a příjemné.

4.Žádné Poškození Způsobuje: Naše auto čištění interiérů sprej je dodáván s bezpečné a mírné vzorec, který je jemný na kůži a nezpůsobuje žádné poškození interiéru vozu.Jeho osvěžující vůně je vaše auto cítit jako zbrusu nové znovu!

5.Proměnit Interiér Vašeho Vozu: Nechť naše čistící sprej, jak dělat těžkou práci!Není třeba žádná voda nebo těžkopádné kroky, jen nastříkejte, chvíli počkejte a nechte hluboko-čistící formule pracovat své kouzlo.Otřete ručníkem a pozor na ty tvrdý-k-čisté plochy zmizí!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů