Sníh Škrabka Na Auto Škrabka na Sníh Kovové Kartáče Bar 2-v-1 Odnímatelná Škrabka na Led Na čelní Sklo Auta S Ergonomické Pěnové Rukojeti Pro

(0) 0 Recenze | SKU: w44138

  • Typ Materiálu: ABS + hliníkové slitiny
  • Typ Položky: Škrabka Na Led
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

112.65 Kč 173.17 Kč

Velikost:

Množství

Aby odklízení sněhu z auta hračka s naší škrabka na sníh!S vozidlem čištění v 1 kroku, můžete snadno odstranit sníh a mráz z vašeho vozu okna, karoserie, zpětná zrcátka a další.S extra dlouhými design a snadno deformované konstrukci, tato škrabka na sníh je ideální pro všechny majitele vozu.

Specifikace:

Název produktu: Škrabka na Sníh pro Auto

Materiál: ABS + hliníkové slitiny

Produktu velikost: 85 x 10 cm/33.5" x 3.9"

Seznam Produktů:

1*Škrabka na Sníh pro Auto

Poznámky:

Prosím, dovolte 0,5 cm/0.20 chyba vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky, doufám, že můžete pochopit.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Pohodlné Řešení: Užijte si pohodlí 2-v-1 design, s naší sníh škrabka na auto.Jeho dual-purpose hlavy kartáče sněhu a škrábanců ice v 1 kroku, což eliminuje potřebu samostatných nástrojů.

2.Snadné a Bezpečné Čištění: S extra dlouhými design, můžete snadno odstranit sníh a led z auta střechu, okna a tělo bez poškrábání laku, nebo bolí záda.

3.Maximální Odolnost: Aby sníh a led odstranění vánek s tímto sníh škrabka na auto, představovat kovové kartáče baru, které snesou nízké teploty a vysoké tlaky, anti-rez a anti-korozi pro maximální odolnost a houževnatost.

4.Vynikající Odstraňování Sněhu: Díky své jemné nylonové štětiny, náš sníh škrabka na auto snadno odstraňuje sníh a mráz z okna, karoserie, zrcátka, a další bez poškození laku.

5.Multifunkční Škrabka na Sníh: Objevte univerzální škrabka na sníh, která zajišťuje, aby vaše rodina potřebuje.Škrabka má širokou škálu použití a bez námahy odstraňuje sníh ze střech, windprotects, a okna.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů