Přírodní Dřevo Zrno Výrobce S Rukojetí Dřeva Maker Nástroj Guma Dřeva Fládrování DIY Nástroj Pro Plátno, Papír, Zdi, Malování

(0) 0 Recenze | SKU: w4824

  • Typ: Štětec
  • Značka: PW NÁSTROJE
  • Původ: Pevninské Číně
  • Funkce: Prach-důkaz
  • Kartáč Materiál: Štětina

Cena

45.79 Kč 65.28 Kč

Velikost:

Množství

Naše dřevo obilí nástroj je musí-mít pro všechny DIY nadšence.Vyrobeny s komfortní gumový materiál pro snadné uchopení, používat to, aby vytvořit realistické dřeva, obilí vzory na stěny, dřevo nebo textilie.Je kompaktní a ideální pro ženy, které chtějí přidat dotek rustikální kouzlo do jejich domova.

Parametr:

Materiál: Trvanlivé měkké pryže

Rozměry: 6 cm

Model MS9

Hmotnost cca: 80g

barva: červená

Účel: vytvořit dřevo obilí umělecké efekty

Balení seznam:

1*Dřevo Obilí Nástroj

Stavební Program:

Krok 1: Naneste barvu jako první, pak nechte uschnout

Krok 2: Aplikujte druhou barvu

Krok 3: Zatímco ještě mokré, posuňte nástroj podél dřeva obilí, aby vytvořit efekt

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vynikající Kvality: S vybranými materiály a robustní konstrukce, dřevo obilí nástroj zajišťuje dlouhodobé použití a spolehlivý výkon.Jeho vysoce kvalitní gumový materiál umožňuje realistické dřevěné vzory, přidat dotek elegance a rafinovanost do vašeho řemesla.

2.Snadné Použití: Upgrade dřevozpracující projekty bez námahy s touto vysoce kvalitní dřevo obilí nástroj.Opakovaně použitelné a snadno vyčistit mýdlem a vodou, nástroj je pohodlné uchopení zajišťuje pohodlnou manipulaci při vytváření realistické dřeva účinky.

3.Široké Použití: dřevo obilí nástroje mohou být použity k zdobí mnoho povrchů, jako jsou stěny, dřevo, textilie, plátno a papír, s realistické a přirozené vzory dřeva.

4.Skvělý Dárek: S tímto dřeva nástroj, můžete vytvořit vaše vlastní jedinečné vzory na veškeré dřevěné povrchy, jako jsou nábytek, dveře, stěny, a podlahy.To je skvělý dárek pro muže a ženy, kteří milují zpracování dřeva, řemesla, nebo domácí zlepšení.

5.Jednoduché Přenášení: S jeho bezstarostný-až k-carry design, dřevo obilí nástroj je ideální pro ty, kteří rádi práci venku.Jeho kompaktní velikost a nízká hmotnost, aby bylo hračkou pro vzít s sebou kamkoli

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů