JAPMC-CP2200-E JAPMC-AN2310-E(AO-01) Nový Originální Modul

(0) 0 Recenze | SKU: w67932

  • Původ: JP(Původu)

Cena

18 813.58 Kč

Velikost:

Množství

Vítejte Fujian Fuxia Meike Ventil Co., Ltd.

O nás

Jako profesionální dodavatel PLC a HMI s 20 let zkušeností výroby.Naše hlavní produkty PLC, HMI, jsou široce používány v oblasti průmyslové automatizace ovládání.Specializujeme se na Delta, Mitsubishi, Omron, Siemens, ABB, Schneider, Fujifilm, Rockwell.Garantujeme 100% zbrusu nový, originální balení, máme velké zásoby, rychlé dodání.Poskytovat technickou podporu a po-prodejní servis, zákaznický otázky budou zodpovězeny v první době.Pokud toto místo nemá produkt, který potřebujete, prosím, dejte mi zprávu o produktu obrázek Nebo model potřebujete, my vám odpovíme vám co nejdříve, pokud jde o ceny a termín dodání.Díky.

Balení

Jeden zbrusu nový produkt je v továrně zapečetěné krabice.Každá položka je kontrolována a v dobrém stavu, před odesláním.Pokud potřebujete konkrétní firmware nebo série souvisejících s tímto modelem, možná to budeme mít.Prosím, zavolejte nebo napište nám s vašimi požadavky.Díly jsou v obchodě pro váš odkaz.Pokud jste nenašli co potřebujete , kontaktujte nás pro všechny otázky.Těšíme se na vaši replay!Budeme se snažit v našich silách, aby vyhovoval vašim požadavky a podporovat vás.

Platba

To je všeobecně přijímané přes T/T, Paypal a Western Union.

Existuje mnoho platební metody onwww.bistrodvorce.cz, jako jsou kreditní karty, bankovní převod, Paypal, atd. Můžete si vybrat nejvhodnější způsob.S cílem chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně ponechá www.bistrodvorce.cz, a nebudete platit až obdržíte rozkaz a jsou spokojeni.

Zásilka

Lodě: Po Celém Světě

·Položky do 30 dnů po zaplacení je vymazána.

·Položka loď na E-balení/DHL/UPS/TNT/FeDEX

·Všechny balení loď s sledovací číslo

Návrat

30 dnů návratové politiky je přijat.

·Když jste se vrátit položku ,prosím, ujistěte se, že položka je un-otevřel

Mezinárodní zákazníky - vezměte prosím na vědomí:

·Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

·Prosím, poraďte se se svým země celního úřadu určit, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Poznámka:Man-made ničení nejsou zahrnuty

Zpětná vazba politiky

Pokud tam je nějaký problém s výrobkem, kontaktujte nás prosím co nejdříve.Pomůžeme vám vyřešit vaše problémy a naše nejlepší.Věříme, že komunikace může vyřešit problémy.Slibujeme, že budeme dělat to nejlepší pro vás.Můžete kontaktovat náš zákaznický servis pro pomoc.

Budeme se snažit v našich silách, aby vyhovoval vašim cenu a podporu.

FAQ

1.Q:Jak se o záruku?

A:Všechny výrobky mají záruka 1 rok.

2.Q:Co doba dodání?

A:Obvykle do 1 Týdne.

3.Q: Další dodavatelé mají lepší cenu, než vaše?

A:"vytvořit největší přínos pro klienty je naše víra, pokud máte lepší cenu, prosím, dejte nám vědět.Budeme se snažit splnit vaše cena a podpora.

4.Q:Co o té zásilce?

A:Jsme schopni zajistit přepravu DHL, FedEx, UPS,TNT, EMS, s konkurenční ceny, samozřejmě, zákazníci mohou také používat jejich vlastní spediční firmy.

5.Q:Jak se o platební podmínky?

A:Obecně přes T/T, Paypal a Western Union také přijmout.

KONTAKTUJTE NÁS

Fujian Fuxia Meike Ventil Co., Ltd.

WeChat: fxmmfm888

E-mail: [email protected]

Telefon: 18106967599 18965132370

Kontakt: Radost

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů