Kočka Květináč Hrnce Stolní Vrchol Moderní Dekorativní Kvetoucí Váza Pryskyřice Výsadbu Kontejneru Jedinečné Home Decor Příslušenství

(0) 0 Recenze | SKU: w8640

  • velikost: M(15-25cm)
  • Číslo Modelu: Kočka Květináč Pot
  • Funkce: Stolní Vázy
  • Materiál: pryskyřice
  • Původ: Pevninské Číně
  • Styl: Moderní Styl

Cena

361.98 Kč 723.97 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1.Dlouhotrvající Použití: Vyroben z odolného materiálu pryskyřice, tato kočka květináč, hrnec má hladký a jemný povrch, který nebude slábnout nebo zlomit.Užijte si dlouhotrvající kouzlo s jeho světlé barvy a roztomilý kočka design, přidat osobnost do vašeho domu/zahrady.

2.Umělecký Design,: Umocní kouzlo vašeho zařízení s naší kočičí květináč pot.Každý hrnec se může pochlubit exkluzivní, ručně vyráběné detaily, které přidat umělecký talent do vaší zahrady nebo domů.Vaše rostliny budou děkuji vám za vynikající řemeslné zpracování, a tak bude vaše hosty!

3.Realistické Restaurování: Obejmout svou lásku pro kočky s tímto planter hrnec je realistické restaurování a živý výraz.Určen pro kočičí nadšence, jeho kočka téma je pro okouzlující dekor, který smrky váš domov.

4.Široce Používán: Nalít své oblíbené rohy s šarmem a osobností!Tyto roztomilé kočky plantážníci, aby pro jedinečné dekorativní ozdoby pro stravování, studium, nebo ložnice - usnadnění show chuti.

5.Ideální pro dárky: Udělejte dojem s naší Kočičí Květináč Hrnce, přemýšlivý a kreativní dárek, který může být jedinečný pro různé příležitosti.Vyjádřit své pocity a uznání přáteli, příbuznými, kolegy a klienty, jak tento bizarní hrnec přidá znak do jakéhokoli prostoru.

Popis:

Přidat pop barvy do vašeho domova s naší kočičí květináč!Tento vynikající hrnce přichází v různých formách a nabízí světlé barvy, které oživí každý pokoj.Podrobný design je nádherný dekorativní ornament, který bude přidat dotek kočičí kouzlo do každého prostoru.Plus, je ideální pro každou kočku milence nebo rostliny nadšence ve vašem životě!

Specifikace:

Materiál: Pryskyřice

Velikost: jak je znázorněno

Balení Seznam:

Kočka Květináč Hrnce*1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů