Spudger Pry Tool Kit 12ks Telefon Displej Opravy Spudger Nástroje Kit Obrazovce Spudger Otevření Nástroj Opravy Kit Pro Mobilní Telefon LCD

(0) 0 Recenze | SKU: w1049

  • Původ: Pevninské Číně
  • Položka Objem: Páčidlo Nástroj

Cena

136.00 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Spudger Nástroj Kit se používá k otevření telefonu shell a odstranit vnitřní komponenty fixovány lepidlem.Mobilní telefon kryt/LCD screen cover otevření ruční nářadí, vhodné pro mobilní telefon obrazovce otevření.

Specifikace:

Název produktu: Spudger Nástroj Kit

Materiál: ABS

Použitelný na obrazovky, otevření krytu

Balení Seznam:

Spudger Sada Nářadí * 1 (12ks)

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy se mohou mírně lišit od obrázků.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Robustní A Odolné】Spudger Nástroj Kit jsou robustní, odolné, obtížné prolomit, a těžké.Použití surovin nejvyšší kvality.Je bez zápachu a bezpečné pro použití.

2.【Přenosné Velikost】To může být provedeno jakékoli místo, pokud si dát to v tašce.Spudger Nástroj může být provedeno kolem domu, do školy, nebo na výlet, protože je přenosný a dostatečně lehký, aby se bude konat snadno v ruce.

3.【Snadné použití】Mobilní Telefon Pry Tool Kit je snadné použití, a to trvá jen několik jednoduchých kroků, aby ji použít.Žádné pracovní zkušenosti, je nutné, a nováčci mohou udělat nezávisle na sobě.

4.【Vynikající Řemeslné zpracování】Spudger Pry Tool Kit má ohromující verze, úžasné zpracování, a žádné trhliny.Oceníte vynikající řemeslné zpracování.

5.【Ideální Dárek】Slídit Nástroje pro Elektroniku může být podáván jako dárek na Den otců, Halloween, Vánoce a jiné slavnostní příležitosti, aby se svými rodinami, přáteli, či jinými blízkými.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů