Okenní Fólie Použití Kit Car Wrap Nástroje Sada Okenní Fólie Stěrka Instalační Sada pro Auto Tónování Tapety Skla Ochrana

(0) 0 Recenze | SKU: w9285

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Plastové

Cena

116.51 Kč 233.24 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1. Odolný Materiál: okenní fólie použití sada obsahuje odolný PP stěrky a škrabky, které jsou není snadné, aby deformovat, zlomit, nebo rez.Barvy stěrky jsou černá a oranžová, a škrabka je modré, takže je snadné pro vás, aby se odlišily.Tyto nástroje jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a může být použit na dlouhou dobu.

2. Hladké a Scratch-Zdarma Laminace: Tento okenní fólie application kit pomůže vám aplikovat okenních fólií účinně, odstraní vzduchové bubliny a minimalizovat škrábance.To dělá laminace plošší a krásnější.

3. Snadné Použití: Tato okenní fólie application kit je dodáván s měkkou stěrkou, že nebude poškrábání během provozu, stěrka pro řezání samolepky a obtisky, a spreji.Kit je kompaktní a pohodlné pro vás nosit všechny druhy laminace operace.

4. Vylepšete své auto vzhled: Tento okenní fólie application kit umožňuje, aby se vaše auto krásnější a stylové, s multifunkční aplikace pro automobilový řezání aplikací.Můžete jej použít pro všechny typy tónování autoskel, polepy, bannery, balicí fólie a další.To je snadno ovladatelný a kompaktní uložit.

5. Snadné ukládání: okno film application kit je dodáván s škrabku a stěrku, které vám pomohou aplikovat každé okno film hladce a rychle.Můžete ji použít kdykoli a kdekoli, jako to má přenosné úložiště design, který umožňuje dát si ji do kapsy, nebo na toolbox.Škrabka je 10.0 x 7,4 cm a stěrkou je 16,3 cm dlouhé, což je vhodné pro různé velikosti oken.

Popis:

Proměnit vaše auto s naší auto wrap kit!Vyrobeny na poslední, naše sada je není snadné, aby deformovat, zlomit, nebo rez.Rozloučit se vzduchové bubliny, jak účinně je odstraňuje.Je to snadné použití, pro automobilový průmysl, řezání aplikací a je dodáván s přenosné úložiště.Aktualizujte si jízdu ještě dnes.

Specifikace:

1. Produkt Materiál: Měkký Gel

2. Hmotnost výrobku: 59 g

3. Rozměry výrobku: Cítil produktu stěrka(černá):10.0 x 7.4 cm

4. škrabka(oranžová):10.0 x 7.4 cm

5. Škrabka(modrá):16.3 cm dlouhé

Balení Seznam:

1. Cítil produktu stěrka(černá)*1

2. Stěrka(Oranžová)*1

3. Škrabka(modrý)*1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů