Pták Okouna Stojan Dřevěný Kaktus Tvar Stojanu Roztomilé Zvířátko Hřady Pro Cvičení, Hraní, Lezení Přenosné Zahuštěný Papoušek Stojí

(0) 0 Recenze | SKU: w151278

  • Sada Typ: no
  • Typ: PTÁCI
  • Materiál: Dřevo
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

220.54 Kč 441.09 Kč

Velikost:

Množství

Chcete poskytnout přírodní komfort pro vaše ptáky?Zkuste tento papoušek stojí, že je vyroben ze dřeva a neobsahuje škodlivé látky.Je vhodné pro vašeho domácího mazlíčka, aby stát na, a vychutnat si pohled.Je vhodný pro malé ptáky jako Nyasa Lovebird.To také má roztomilý kaktus tvar, který přidává nějakou zábavu a kouzlo do vašeho domova.Tento papoušek stát je skvělou volbou pro vaše opeřených přátel.

Specifikace:

Název: Pták Bidýlka pro Papoušky

Materiál: dřevo

Velikost: cca 13*15*18 cm/5.1*5.9*7.1 v

Barva: Náhodný

Balení Seznam: 1*Pták Okouna Stát

Více viz podrobnosti o produktu

1.Univerzální Použití: Tyto ptačí bidýlka pro papoušky jsou ideální pro lezení a hraní, které poskytují přirozený komfort pro ptáky, a aby jim vychutnat.Oni jsou také dobré pro ptáka, trénink, cvičení, a široké využití v různých klecích.

2.Přírodní a Odolné: Toto bidýlko je z přírodního dřeva, které je odolné a není snadné, aby deformovat.Je bezpečné používat pro váš papoušek, jak to nemá žádné škodlivé látky.

3.Stabilní Postavení: Tento pták okouna je více stabilní na zemi, a ne snadno převrhnout, a to díky své přihlášení poláci a zahuštěný podporuje.To dává váš papoušek komfortní a pohodlné stojící platformu.

4.Vlak Koordinace: Tento pták okouna poskytuje stimulující a obohacující způsob, jak pro své ptačí přátele, aby praktikovat jejich rovnováhu.To je ideální pro malé papoušky, např. korely, hrdličky Nyasa, malé papoušky a andulky.

5.Nádherný Kaktus Design: Tento pták okouna má kaktus tvar, který bude apelovat na svého ptáka a učinit z něj cítit pohodlnější.To je snadno nainstalovat pomocí šroubů, které se připojí hůl na dva dřevěné rámy.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů