Rez Reformátor Multifunkční Automobilový Rychlé Čištění Rzi Odstraňovač Skvrn Odstraňovač Železa Auto, Čistící Prostředky, Anti-Rez Domácnosti

(0) 0 Recenze | SKU: w1574

  • Položka Objem: 100ml
  • Původ: Pevninské Číně
  • Hmotnost Položky: 130g

Cena

152.77 Kč 305.77 Kč

Velikost:

Množství

Auto Rust Remover je výkonný produkt, který odstraňuje rez a železný prášek z vašeho auta.To funguje na pantech, kola, dveře a všechny lakované povrchy.To také chrání vaše auto před rezivění měsíce.Snadné použití, stačí sprej na postižené oblasti a otřete ji pryč.Auto Rust Remover, můžete obnovit vaše auto lesk a krásu.

Specifikace:

Velikost: cca 14.8*3.8 cm/5.83*1,5 cm

Hmotnost: cca 130 g

Kapacita: cca 100 ml

Balení Seznam:

1*Rez Reforme

Více viz podrobnosti o produktu

1.Odstraňování rzi: Tento odstraňovač rzi rozpouští a odstraňuje rez a jemné částice z kovových povrchů.To je ideální pro auto, odstranění rzi a obnovení.To může být také použit na jiné kovové předměty a nástroje.

2.Čisté a Lesk s Odstraňovač Rzi: Bez ohledu na to, jaký druh práškové železo, rezavé skvrny, které máte na vašem předměty, odstraňovač rzi může se s nimi vypořádat.Rychle čistí a dělá je vypadat nové znovu.Stačí jen nastříkat a setřít.Je to tak snadné.Žádné drhnutí nebo namáčení potřeba.

3.Přišel do Široké Využití: nenechte rez zničit kovové předměty.Tento odstraňovač rzi může pomoci obnovit jejich původní kráse.To může odstranit rez z různých kovů, jako jsou panty, kovové dveřní kliky, auta, kola, řetězy jízdních kol, vodovodní baterie, hardware, nástroje a další.

4.Ne Více Rez: To rust remover odstraňuje rez z auta a zanechává tenký voskový film. Tento film zabraňuje korozi z tváření znovu a chrání vaše auto před rzí.To dělá vaše auto lesklé měsíce.

5.Chrání Lakované Povrchy: Tento odstraňovač rzi nejen odstraňuje rez účinně, ale také chrání povlak na vaše lakované povrchy.To jim dává lesklý a hladký vzhled bez poškrábání nebo zanechání žádné stopy.Je jemný na kůži.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů