Deka Zahuštěný Vodotěsné Oxford Tkanina Břicho Ochranu Tele Saver Oblečení Vesta pro zahřál Statku

(0) 0 Recenze | SKU: w158045

  • Číslo Modelu: Tele Deku
  • Typ: Farma Zvířat
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

285.60 Kč 664.13 Kč

Velikost:

Množství

Deka Zahuštěný Vodotěsné Oxford Tkanina Břicho Ochranu Tele Saver Oblečení Vesta Pro Zahřál Statku

Body:

1.Bez zápachu Oxford Materiál S jeho zahuštěný bavlněné podložky a bez zápachu oxford tkaniny materiálu, a to naše tele, deku má výjimečné teplo, pohodlí, a trvanlivost, které zajistí příjemný a klidný spánek.

2.Univerzální Funkce: Zajistit zvýšenou tele přežití s našimi tele, deku.Deka je vyrobena z nepromokavého materiálu a drží lýtka v teple v chladných, vlhkých oblastech, čímž se minimalizuje riziko pádu nemocný.Je to odolný, spolehlivý a snadno ovladatelný.

3.Zdravá Funkce: Dát svému tele optimální ochranu za každého počasí s prodyšný, eco-friendly, a nepromokavá deka.Představujeme břišní chránič, to udržuje vaše zvíře zdravé a útulné, a zároveň ochránit před krutou zimou.

4.Jedinečná Flexibilita Návrhu: Představujeme náš nejnovější tele deka s unikátní stanovena dvojí breasted design, který zajišťuje bezpečné uchopení bez vyklouznutí.Nastavitelná pružnost funkce umožňuje přizpůsobit fit pro pohodlí.

5.Pokročilé Břišní Ochrany: Nabízí vynikající břišní zahušťování ochranu, to tele deka má lepší odolnost proti chladu a teplo uchovávání.Vaše telata bude zůstat chráněni před extrémním chladem, větrem a drsné povětrnostní podmínky.

Představujeme naši unikátní navržen tele, deku!Z oxford materiálů, naše břišní chránič snižuje tele onemocněl a poskytuje lepší udržení tepla.Aby se vaše zvířata zdravá a šťastná s naší tele, deku!

Typ projektu: Tele, deku

Typ hospodářských zvířat: Skot

Materiál: Oxford tkanina

Funkce: Voda

Funkce: zvíře studené ochranu

Barva: Modrá

Seznam:

Tele deka*1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů