10ks Student Samolepící Přenosné Učitel Kanceláři Školy Poznámka: Papír, Vyměnitelné Náměstí Zprávu Kartu 50 Listů Psaní, Psací potřeby

(0) 0 Recenze | SKU: w16566

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: Hinmay

Cena

169.54 Kč 220.09 Kč

Velikost:

Množství

Funkce:

1. Co dostanete: obdržíte 10ks na vědomí, papírové, 6ks jsou ve fluorescenční žluté, tráva zelená, oranžová,modrá, růže červená, fialová, 4ks jsou v bílé barvě.To je malý a přenosný.

2. Robustní a re-pasteable: Poznámky jsou vyrobeny z PET materiálu, díky dobré pružnosti.To není na škodu, povrch papíru, nezanechává zbytky lepidla, které má dobrou lepivost, není snadné spadnout a může být vložen opakovaně.

3. Hladké psaní: je doporučeno použít kuličkové pero, na bázi oleje, gelové pero, nebo tužku na psaní.Tato poznámka apper je vodotěsný a psaní nebude rozmazání.

4. Transparentní design: bílá poznámka: doklady jsou transparentní a barevné ty, které jsou průsvitné, neblokuje další důležité poznámky.Každý papír má 50 listů, dost k použití.

5. Široké použití: Tento papír je ideální pro studenty, pracovníky úřadu, učitelů, atd. To je vhodné pro nahrávání učení body, klíč, značky, třídění, vyhledávání, zprávy, a jasné.

Specifikace:

Barva: Fluorescenční žlutá, tráva zelená, oranžová,modrá, růže červená, fialová, bílá

Počet listů: 50

Tvar: Čtverec

Velikost: 75 x 75mm/2.95 x 2.95 inch(L x W)

Balíček Zahrnuje:

10ks x Poznámka papír

Poznámka:

1. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdíly vzhledem k ruční měření.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů