28 V 1 Elektrický Přesnost Šroubovák Sada Nářadí Kit Dobíjecí Bezdrátový Akumulátorový Trochu Pro Xiaomi Mobilní Telefon Snadno Ovladatelný

(0) 0 Recenze | SKU: w180078

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: FGHGF

Cena

587.97 Kč 773.60 Kč

Velikost:

Množství

28 v 1 Elektrický Šroubovák Přesnost Set :Tato sada obsahuje 28 rozdílných šroubováků, což je univerzální nástroj pro DIY projekt.

Dobíjecí Bezdrátová bezdrátová bit:šroubovák je dobíjecí a bezdrátové, což umožňuje pro pohodlí a snadnost použití.Kompatibilní s XiaoMi mobilní telefon opravy:Tento šroubovák set je speciálně navržen pro opravy Xiaomi mobilní telefony, což je musí-mít pro všechny Xiaomi uživatele.

USB Type-C Nabíjení :šroubovák může být účtovány přes USB Type-C, takže je kompatibilní s širokou škálou zařízení. 28 v 1 Elektrický Šroubovák :Tento šroubovák set je dodáván s 28 různými typy šroubováků, což je univerzální nástroj pro různé úkoly.Přesnost Sada :šroubováky v této sadě jsou určeny pro přesné práce, zajištění toho, že můžete pracovat s přesností a lehkostí.

Dobíjecí Bezdrátová bezdrátová bit:S dobíjecí baterií a bezdrátovým připojením, tento šroubovák set je vhodný pro použití a ušetří čas a úsilí.Dobíjecí Baterie :Není třeba neustále vyměnit baterie.Jednoduše dobít šroubovák pro delší použití.Typ-C Konektor :Kompatibilní s Type-C zařízení pro snadné a pohodlné použití. 0,5 N. M točivého Momentu :Nabízí dost síly k utažení nebo uvolnění šroubů bez jejich poškození.

S2 Oceli :Odolné a dlouho-trvající, zajištění šroubovák může vydržet těžké použití.Nový vylepšený Elektrický Šroubovák Typ-C Dobíjecí 0,5 N. M točivého Momentu S2 Oceli Bit pro Opravy Xiaomi Telefon Šroubovák Set.Kapacita baterie: 350mAh

Materiál: kov + plast

Barva jak je znázorněno

1. 3 krát točivého momentu (manuální točivý moment: 3N.m elektrický točivý moment: 0,45 až 0,5 Nm)

2. Zvýšit otáčky (volnoběžné otáčky: 300 ot/min)

3. Locked rotor protection (0,2 S locked-rotor zastaví přívod elektrické energie do motoru, a to především k ochraně motoru.Zabránit motor před přehřátím a vyhoření motoru a obvod)

4. Nabíjení řádku (kontrolka nabíjení změní z bílé na červenou při nabíjení a zeleně, když je plně nabitá)5. Slabé baterie upomínky (když tam je žádná síla, stiskněte tlačítko vpřed, vzad, elektrický šroubovák nefunguje, kontrolka bliká 5 krát)

6. Ochrana motoru (motor se změní z vpřed na zpátečku nebo ze zpátečky na vpřed, a elektrický šroubovák se spustí s prodlevou 0,1 S, a to především k ochraně motoru a prodloužení jeho životnosti)

7. Životnost je lepší (motor se automaticky zastaví po dvou minutách otáčení, a to se spustí, když stisknete znovu prodloužit životnost motoru a baterie)

8. Režim úspory energie (světlo se automaticky vypne po stisknutí tlačítka jednou za 3 minuty)

Doba nabíjení: Méně než 50mins

Typ Baterie: Li Baterie

Form Factor: 213 x 64 x 33mm

Elektrický Točivý moment: 0.45-0.5 N. m

Čistá Hmotnost Šroubováku: 54g

Napětí: 3.7 V-DC

Zdarma Rychlost: 300r/min

Manuální Torqye: 3N.m

Čistá Hmotnost: 256g

Obsah Balení:

1 x 28 v 1 Elektrický Šroubovák Přesnost Nastavení

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů