ABGZ-2X Obrazovce Telefonu Auto Clicker, USB Zařízení, se Obrazovka Auto Clicker, Vhodný Pro Hry, Živé Vysílání, Video Auto Potrubí

(0) 0 Recenze | SKU: w209077

  • Typ Položky: shell
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: SODIAL

Cena

239.81 Kč 363.34 Kč

Velikost:

Množství

ABGZ-2X Obrazovce Telefonu Auto Clicker, USB Zařízení, se Obrazovka Auto Clicker, Vhodný Pro Hry, Živé Vysílání, Video Auto Potrubí

Elektrický Klikněte Stroje, Automatické PŘESNÉ: nejnovější kapacitní prostor mapování technologie výrazně zlepšuje rychlost tlačítkem, je tlačítko více přesné a citlivé, není třeba se dotknout displeje a nepoškodí displej.Tichý design zajišťuje, že vás nebude rušit při práci.

Elektrický Klikněte Stroje, Automatické SNADNÉ POUŽITÍ: USB Auto Clicker Snadné použití, stačí připojit na USB port k napájení a můžete jej použít hned, bez komplikovaný nastavení požadováno.Stroj je poháněn USB, nejpomalejší stroj je rychlost 1 krát za 2 sekundy.

Elektrické polohovací ZAŘÍZENÍ: tři zařízení lze aktivovat lehkým stiskem tlačítka, USB Auto Clicker pro změnu klikněte rychlosti, nejrychlejší je 25 kliknutí za sekundu, což je 4 krát rychlejší než lidská ruka.Stroj může simulovat finger tapping průběžně a stroj lze nastavit rychlost.

NÁM Rozhraní AUTOMATICKÉ OBRAZOVKY KLIKNUTÍ: clicker může splnit vaše obrazovky kliknutím potřebuje, jen snížit klikněte hlavu na telefonu obrazovka simulovat prst automaticky kliknutím na obrazovku.Stroj je velmi snadné začít a ruce jsou snadno zdarma.

NÁS ŠIROKÉ Rozhraní KOMPATIBILNÍ A PŘENOSNÝ: USB Auto Clicker je velmi uživatelsky příjemný a může být použit na mobilní telefony, stejně jako tablety, stabilní provoz a žádné škody na zařízení obrazovky, lehké a snadné dopravy.Výrobek je vhodný pro obrazovky klepněte na tlačítko hry, nebo živé vysílání nebo úkoly.

Vstup: 5V 1A.

Čistá hmotnost: 65g/2.29 oz./Ks

Barva: růžová

Materiál: plast

Velikost: 2.99 x 2,95 x 1,22 palců

Obsah Balení:

2 x Displej Telefonu Auto Clicker

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů