Sněhové Řetězy Nouze Přenosné Sněhové Řetězy Pro Pneumatiky Šířky 6-12v 8KS Anti Slip Sněhové Řetězy Pro Vůz SUV Auto Cestování Na

(0) 0 Recenze | SKU: w36538

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

471.91 Kč 943.83 Kč

Velikost:

Množství

Být připraven na každou jízdu v zimě mimořádné události s naší opotřebení-odolné sněhové řetězy, určené pro Suv se silným houževnatost.Není třeba přesunout své vozidlo, aby se dát je na, a dostat se zpátky na silnici.Ideální pro silniční asistence situacích.Zůstat v bezpečí letos v zimě s naše spolehlivé sněhové řetězy.

Název produktu: Sněhové Řetězy

Barva produktu: černá

Produktu velikost: 85*13cm

Materiál: pryž + ocel nehty

Seznam:

Sněhové Řetězy x8pcs

Více viz podrobnosti o produktu

1.Extrémní Studené-Odpor: Naše Sněhové Řetězy může vydržet teploty tak nízké, jak -50C, zajištění toho, že nemají zlomit nebo crack.Low-hluku, odolné proti opotřebení řetězů zaručují hladký a bezpečný zážitek z jízdy.

2.Vícenásobné Použití: Naše sněhové řetězy poskytovat lepší trakci na zasněžených a zledovatělých silnicích, což je ideální pro všechny modely automobilů s pneu šířky v rozmezí od 6-12v, včetně obecné model auta, Suv a lehké nákladní automobily.

3.Pohodlné Načítání: Snadno naložit a vyložit svůj vůz s naší sněhové řetězy vybaveny nastavitelné napětí popruhy.Není třeba, aby pohyb auta, takže instalace je rychlá a snadná.

4.Vynikající Úchop: tvrzené ocelové hřebíky nabízejí dobrou přilnavost, spolu s silný houževnatost, aby se zabránilo poškození.Non-skluzu funkce zajišťuje stabilitu, což je jízda bezpečnější a plynulejší.

5.Na Vyžádání Mobility: Udržet tyto lehké sněhové řetězy pro lepší trakci a brzdění na zasněžených silnicích.Bezpečné jízdy na drsné terény, bláto, led a další.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů