Prachotěsný Boty Skladovací Tašky Cestovní Přenosné Boty Taška s Robustní Zip, Pouzdro Nepromokavá Kapsa na Boty Organizátor

(0) 0 Recenze | SKU: w4597

  • Materiál: Polyester
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: KOQZM

Cena

14.73 Kč 23.12 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Ideální pro každodenní použití a cestování: Chraňte své boty před odíráním a poškrábáním při skladování v kufru, aby se vaše boty organizované a vaše skříně bez prachu.Dobrý design pro domácí a cestovní použití. (To může být také použit jako make-up tašky, toaletní tašky, atd.)

Boty pytel: Ideální velikost pro pánské a dámské boty kryty.Ideální pro balení taneční boty, dětské boty, žabky, tenisky, oblečení, oblečení, spodní prádlo, kabelky, peněženky, pěší turistika tenisové a golfové boty, může být použit jako kufr nebo kufr cestovní skladování taška.

Vyrobeny z Nylonu se zapínáním na zip pro snadné úpravy a trvanlivost.Cestovní boty, tašku lze složit, lehký a přenosný, snadné použití.

Univerzální: nejen velké boty, tašky, ale také může být použit jako make-up tašky, obuv, doplňky, tašky, cestovní tašky, make-up taška, balení taška, sportovní taška, cestovní taška na prádlo, vak na prach, ruce, boty skladování taška, zobrazení taška, sportovní taška, stahovací Vánoční dárkové tašky a jiné účely.

Specifikace:

Materiál: dacron

Velikost: jak je znázorněno

Barva:jak je znázorněno

Obsah balení:1 x boty skladovací vak

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

2. Prosím, aby 0.1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů