Fňukat Podložka Pro Psy Stresu Krytý Venkovní Pet Pizza Psí Hračky, Psí Žrádlo Mat Obohacení Labužník Hračky Pet Dodávky Produktu

(0) 0 Recenze | SKU: w151445

  • Typ Hračky: Interaktivní Hračky
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ: Psi
  • Sada Typ: no
  • Je Inteligentní Zařízení: no

Cena

282.65 Kč 565.53 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1.Vzdělávací a Zbavení se Stresu: Tento pes čichání mat je navržen tak, aby vzdělávací hračka pro psy všech velikostí, nechat je používat své instinkty, najít jídlo dávat do krmení mat.To také pomáhá psům s stresu a zlepšuje se jejich smysl pro vůni.

2.Zábava Slow Food Hry: Tento pes čichání mat simuluje skutečné venkovní pást prostředí, kde váš pes může strávit delší hledání potravy a držet ho od mít na pilno.Uvnitř jsou ideální místa, kde se skrýt potravin, které pomáhají s jejich fyzické a duševní zdraví a zlepšení trávicí systém.

3.Vysoce kvalitní Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní tkaniny, který je bezpečný a šetrný k životnímu prostředí, tento pes čichání mat nemá žádné zvláštní vůni a je ruční a prát v pračce.

4.Non-slip pizza slice design: Tento pes čichání podložka je ve tvaru pizzy, což je interaktivní a zábavná hračka pro vašeho domácího mazlíčka.Spodní část podložky je lemována s protiskluzovou látkou, takže můžete svázat mat struny na nábytek a zabránit svého psa od pohybující se podložce kolem.Tímto způsobem, váš pes může těšit na výzvu o nalezení zachází uvedení v podložce, aniž by nepořádek.

5.Na Většině Příležitostech: Tento pes čichání mat není snadné být pokousaný od psa.Má dobrou houževnatost a vydrží žvýkání a poškrábání všechny malé, střední a velké psy, stejně jako kočky.Vhodné pro všechny domácí mazlíčky, kteří milují čichat a hrát.

Popis :

Tento Fňukat Rohož pro Psy, pomáhá zlepšit vaše psí čich!Pizza plněné hračku uvnitř, jsou ideální místa, kde se skrýt jídlo, takže je skvělou interaktivní krmení nástroj.Bezpečné a šetrné k životnímu prostředí, s non-skluzu pizza slice design vhodná pro všechna domácí zvířata.Dát své chlupaté přítele zábavu a duševně stimulující činnost s tím fňukat mat!

Specifikace:

1.Produkt materiál: polyester

2.Produktu velikost: 24.5*24.5*6cm/9.64*9.64*2.36 v

3.Produkt hmotnost: 158g

Balení seznam:

Pet čichání hračka *1

Spodní upevnění štítku *1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů