300ml Pneumatiky Lesk Povlaků Dlouhotrvající Vysoký Lesk, Snadné Použití Non Mastné Auto Auto Pneumatiky Rekonstrukci Agent Cleaner Povlak

(0) 0 Recenze | SKU: w27085

  • Číslo Modelu: Pneumatiky Povlak
  • Původ: Pevninské Číně
  • Speciální Funkce: pneumatiky protektorování agent
  • Položka Objem: 300ml

Cena

227.34 Kč 454.69 Kč

Velikost:

Množství

Naše pneumatiky lesk odstraňuje bahno, nečistoty a další nečistoty, lepení na pneumatiky s naší ochranný povlak.Naše formule obnoví vaše pneumatiky' lesk, zabraňuje odlupování a praskání, a pomáhá vyhnout se získávání nových nečistot a prachu.Jeho široká kompatibilita je to must-mít pro všechny automobilové nadšence.

Specifikace:

Kapacita: 300ml

Použití: Pneumatiky povlak vosku

Balení Seznam:

Pneumatiky povlak*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zvyšují Životnost Pneumatiky: Štít, pneumatiky s našimi pneumatiky povlak pro zvýšení jejich životnosti.Zabránit opotřebení přidáním ochrannou bariéru mezi pneumatikou a povrchem vozovky.Nátěr účinně odpuzuje bláto a nečistoty, udržet vaše pneumatiky čisté a lesklé.

2.Dlouho-Trvající Krása: Obnovit vaše pneumatiky' s pulzující lesk s touto pneumatikou povlak, který poskytuje lesklý povrch, který trvá několik týdnů.Užijte si pohodlí snadné použití a zároveň chrání vaše pneumatiky před poškozením způsobeným UV paprsky a další.

3.Pokročilá Ochrana: Ochranné gumové a čalounění s našimi pneumatiky povlak.To nabízí vysoce kvalitní stínění, které odolává UV záření a zabraňuje olupování, praskání, změna barvy a blednutí.Zajistí dlouhotrvající přitažlivosti a odolnost pro vaše pneumatiky a další gumové a čalounění.

4.Zvýšení Efektivity: S naší pneumatik povlak, můžete zůstat suchý na dotek, zatímco dosažení non-slip pocit, že se vyhýbá získávání nových nečistot a prachu.Naše moderní formule poskytuje další vrstvu ochrany, aby se vaše pneumatiky ideální.

5.Univerzální Kompatibilita: Zajištění vašeho vozidla s naší pneumatik povlak, který poskytuje pneumatiky jakéhokoliv modelu, a jiné gumové díly, jako jsou nárazníky, mřížky, dveřní panely, a další!Je kompatibilní s automobily, nákladní automobily, Suv a motocykly.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů