Auto Pneumatiky, Řetězy Na Sníh, Sekačky Na Trávu, Kolečka Řetězy Cestovní Bláto, Lezení A Led Sekačky Na Trávu, Kolečka Řetězy Univerzální Anti-Slip

(0) 0 Recenze | SKU: w1151

  • Značka: vvcesidot
  • Typ Položky: sněhové řetězy
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

123.76 Kč 309.62 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1.Odolný Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní TPU, polyuretan, ocel lak materiál, tyto auto pneumatiky řetězy mají tvrdou strukturu, která je silná a robustní, bezpečný a spolehlivý, odolný proti opotřebení, a není snadné zlomit.

2.Anti-skluzu Výkon: Tyhle auta sněhové řetězy pro sníh se zabránilo auto od klouzání na náledí, poskytují stabilní kontrolu nad autem, a nabízejí dobrou přilnavost na zemi.Jsou vyrobeny z trvanlivé a odolné proti opotřebení materiálů.

3.Snadná Instalace: S typ zařízení utahování spony a pohodlné spona, můžete snadno nainstalovat auto pneumatiky řetězy v minutách.Praktické spony design zajišťuje bezpečné uchycení a zabraňuje uklouznutí.

4.Kola Ochrana: Tyto auta sněhové řetězy pro sníh jsou navrženy tak, aby chránit vzhled vašeho kola a udrží vaše pneumatiky v bezpečí před poškozením.Jsou snadno nainstalovat a odstranit, a nezpůsobí žádné poškození pneumatiky a kola.

5.Univerzální sněhové Řetězy: Tyto sněhové řetězy vhodné pro většinu vozů, Suv a lehkých nákladních automobilů, a mohou být použity v různých situacích, jako je cestování, sníh, bláto a led.Mají širokou škálu aplikací a může zvládnout různé silniční podmínky s lehkostí.

Specifikace:

Barva produktu: černá rozměry Výrobku: asi 37,5*7cm|13.97*2.75 palce

Produkt materiál: TPU+polyuretan+ocelové hřebíky

Produkt čistá hmotnost: cca 335 G

Vhodné modely: Vhodné pro většinu modely

Vlastnosti Produktu: Bláto, Silnice, Ledové Silnici, Sníh

Seznam Produktů:

Auto pneumatiky protiprokluzový systém řetězce*1

Platební metody:

· Můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených metod a pls usadit do 3 dnů, jakmile vaše objednávka je umístěna.

· Vaše platba bude ověřena www.bistrodvorce.cz do 24 hodin, a zpracujeme vaši objednávku, jakmile je to hotové.

· Pokud vaše objednávka je uzavřena z důvodu bezpečnostních důvodů, budete muset podat žádost na www.bistrodvorce.cz.

· Náhrady způsobené zrušení objednávky, vrácení smlouvy nebo zprostředkování budou zpracovány okamžitě a obvykle trvá asi 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

Doprava a balení:

· Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabaleno před odesláním.Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po zaplacení je dokončena.

· Hmotnost zásilky přes normální příspěvek je omezena na 2kg.My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

· Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu delší, aby nějaké vzdálené oblasti.

· Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud nechcete dostat balíček dříve, a za to budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz, pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo přijmout nesprávnou položku.Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba:

· Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi ocenil.

· Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud je vše v pořádku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů