Zatahovací Kovové Ramínko Nastavitelné Dveřní Háček Kabát Unbrella Klíče Věšák Na Stěnu Věšák Na Oblečení Domů Skladování

(0) 0 Recenze | SKU: w1306

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Z Nerezové Oceli

Cena

206.94 Kč 344.76 Kč

Velikost:

Množství

Popis Produktu

Zatahovací Kovové Ramínka na Šaty --- Naše sklápěcí kovové ramínka na šaty kombinují funkčnost s stylový design, aby poskytovat prostor-úsporné řešení pro váš šatník.Zatahovací funkce umožňuje, aby maximalizoval svůj prostor skříně, a aby se vaše oblečení organizovaný, aniž by byla ohrožena na styl.

Odolná Kovová Konstrukce---Toto ramínko je vyrobeno z vysoce kvalitního kovu a je odolný.Robustní konstrukce zajišťuje, že může podporovat váhu řadu oděvů bez ohýbání nebo deformace, poskytující spolehlivé a dlouhodobé řešení úložiště pro vaše oděvy.

Anti-skluzu a Bezhlučné --- hák na dveře, je pevná a hladká a nebude pohybovat, a dveře mohou být zavřené hladce, bez hluku.Kromě toho, anti-skluzu design háček může zabránit poškrábání ruce a oblečení.Zatahovací kovové ramínko.

VÍCEÚČELOVÝ --- Není nutná instalace, stačí umístit je na horní části dveří.Dveře hák je vhodný pro šatní skříň, koupelna, ložnice, kuchyň pro zavěšení ručníků, kabátů, oblečení, klobouky, klíče, deštníky, šátky, kabelky, kalhoty, atd.To je ideální volbou pro úsporu místa.

Podrobnosti O Produktu:

Produkt: Zatahovací Kovové Ramínko

Barva produktu: stříbrná

Materiál: Nerezová ocel

Velikost: 4.2~22 palců (podívejte se prosím na velikost grafu pro podrobnosti)

balení seznam:

1*zatahovací kovové ramínko

připomenout:

1. V důsledku různých světelných podmínek, barvy se mohou mírně lišit.

2. Prosím, dovolte 1-2mm a 0-1g chyby v důsledku různých ruční měření.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů