Auto-styling Lopata na Sníh Škrabka na Led Nástroj pouzdro Pro Buick Regal Lacrosse Excelle GL8 ENCORE Enklávy Představit Park Avenue Royaum

(0) 0 Recenze | SKU: w22546

  • Značka: EAZYZKING
  • Balíček Zahrnuje: 1ks Škrabka na Led
  • velikost: 18cm*11cm
  • barva: Stříbrná/Černá
  • Šířka Položky: 11cm
  • Hmotnost Položky: 0.08kg
  • Položka Výška: 0cm
  • Typ Položky: Škrabka Na Led
  • Položka Délka: 18cm
  • Typ Materiálu: ABS+nerezové oceli
  • Materiál: nerezová ocel+ABS

Tagy: lopata na sníh škrabka na led nástroj případě

Cena

46.24 Kč 48.73 Kč

Velikost:

Množství

Specifikace: Materiál: Nerezová ocel+ABS Barva: stříbrná/černá Velikost: 18 cm*11 cm Balení obsahuje:1ks Škrabka na Led Fuction:odstranění Sněhu a tak dále.Vlastnosti: Snadno odstranit tlusté ledu a sněhu Výtvarného zpracování, kvalita je naprosto prvotřídní.Anti-smyku materiálu mezi tvrdostí a měkkostí z Nerezové oceli podpory čepele posílit tvrdost,žádné zlomené Jemné a kabinet, rukojeť oblouku design, úspora energie Kompaktní, s zakřivená rukojeť design, snadné použití, snadné čištění Malý přenosný, Kompaktní, snadno se přenáší nebo obchodě pohodlně v rukavici krabice.V zimě, pronájem nezbytných dodávek, snadno odstranit tlustý led, sníh, Zimní odklízení sněhu a další čisté auto odmrazování práci.

1.Všechny naše produkty jsou v naturáliích obrázky.v lete se bude měnit a přizpůsobení barev, pokud možno v souladu s aktuální obraz, ale vzhledem k osvětlení, displej, barevné odchylky, osobní pochopení různých barev, což vede k fyzické by mohly existovat nějaké barevné fotografie, trochu problém nepatří na problém s kvalitou, finální barvu s aktuální zboží má přednost.

2.Poté, co obdržíte balíček, otevřel balíček, tam může být mírný zápach, který je cítit z kůže.ty mohou být umístěny ve stínu pouzdro na jeden den, a pak.

1.Poté, co vaše objednávka je dokončena, bude dokončen do pěti dnů, doprava, budeme poskytovat sledovací číslo pro vás.

2.Naše výchozí způsob dopravy je Čína Příspěvek Letecká Pošta, cesta, způsob platby, způsob doručení je zdarma, nabízíme EMS, DHL,UPS,Fedex IE(IP), ePacket a jiné způsoby dopravy, můžete si vybrat svůj vlastní způsob, budete muset zaplatit přepravní náklady.

3.Budeme sledovat vaši zásilku, bude vás upozorní, aby přijímat zásilky, pokud vaše zásilka nemá žádné záznamy o více než 15 dnů.nebo je vrácena, budeme okamžitě re-poštovné k vám!

1.Pokud máte nějaký problém s barva, velikost, kvalitu nebo jiný problém, prosím, kontaktujte nás svobodně, než byste nám neutrální zpětnou vazbu.

2.Máme pozitivní zpětnou vazbu, jakmile www.bistrodvorce.cz nám umožňují opustit zpětnou vazbu.Jsme srdečně rádi, aby vám uspokojit řešení.

3.Pokud máte rádi náš bod, srdečně očekává, že svých pět hvězd zpětnou vazbu, budeme pracovat tvrději, aby vám uspokojit služby.

4.Protože vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, díky moc!

5. Pokud se vám líbí naše produkty, jsme velmi doufám, že můžete doporučit svým přátelům, pokud si nahrát svůj zážitek z nakupování na váš Blog, Facebook,Twitter a sociálních sítí platformu, nabízíme slevu pro vás!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů