Kocovina Úlevu Nálepka

(0) 0 Recenze | SKU: w9104

  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: denní plánovač, poznámkový blok

Cena

261.34 Kč 522.91 Kč

Velikost:

Množství

Udržujte své dny strukturované a zůstat organizována s naší Denní Plánovač, Poznámkový blok!Představujeme unikátní Duté List Design a vysoce kvalitní papír, tento poznámkový blok je ideální jak pro osobní a profesionální použití.Ideální pro dospělé a skvělý dárek volby.

Specifikace:

Název Produktu: Denní Plánovač, Poznámkový Blok

Materiál: papír

Velikost:

Kryt: o 15.8*21.7*1.5 cm

Vnitřní strana: 14.8*21cm

Celkem stran: 72 listů

Funkce: Měsíční a týdenní plánování;

Seznam Produktů:

1*Denní Plánovač, Poznámkový Blok

1*Záložka

Poznámky:

Prosím, dovolte 0,5 cm/0.20 chyba vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky, doufám, že můžete pochopit.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Organizovat Svůj Den: Naše Denní Plánovač, Poznámkový blok pomáhá zlepšit efektivitu práce tím, že poskytuje způsob, jak organizovat svůj denní rozvrh a priority úkolů.Soustřeďte se na to, co je důležité a dosáhnout svých cílů s lehkostí

2.Lepší Styl: Zvedněte vaše plánování zkušenosti s naší denní plánovač, poznámkový blok.Jeho flexibilní bydlení s podmanivým dutý list design a barva odpovídající, plus robustní double-drát vázací vytvořit ohromující vzhled, který je vázán na zapůsobit.

3.Efektivní Správu Úloh: S naší denní plánovač, poznámkový blok, snadno plánovat a upřednostňovat svůj plán na vysoce kvalitní papír, který nebude krvácet nebo rozmazání.Zapište si své úkoly a cíle bez jakýchkoli potíží a zůstat na vrcholu své produktivity hry.

4.Rozšířené Zaměření: Naše Široce Aplikace, Denní Plánovač, Poznámkový blok, mohou pomoci ADHD dospělých, zaneprázdněné profesionály a studenty, zůstat na trati.Dosáhnout vašich cílů a zlepšit každodenní produktivitu prostřednictvím efektivního řízení času a organizace.

5.Dárek k narozeninám: Aby se jejich zvláštní den ještě více zapamatovatelné s touto unikátní denní plánovač, poznámkový blok.Jeho kompaktní velikost je ideální pro on-the-go organizace, a krásné cover design bude jistě přinese úsměv na jejich tváři.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů