Chang 'an Street, Aniž Kalendář Styl Carving Papír Poznámka Dragon Tří-dimenzionální Tabulka Architektonické Kalendářního Roku 2024 Bušín N7z5

(0) 0 Recenze | SKU: w94367

  • Styl: Memo Podložky
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

243.89 Kč 487.78 Kč

Velikost:

Množství

Vynikající řemeslné: Chang 'an Street starověké papíru carving tří-dimenzionální vědomí informaci přijímá vysoce kvalitní ruční papír řezbářství technologie, jemné řezbářské práce, vytvořit jednoduchý a elegantní umění.

Jedinečný design styl: produkt má styl a styl Chang 'an Avenue ve starověké Číně jako téma, dovedně integruje prvky antické architektury, kultury a postavy do designu vědomí, psací stůl, vytváří silnou starobylou atmosféru.

Silný trojrozměrný smysl: pad přijímá trojrozměrný papír carving proces, který má nejen multi-level vzory na papír, ale má také bohatý trojrozměrný smysl pro detaily, takže celá pad živější.

Vhodné pro různé příležitosti: Chang 'an Street papír carving tří-dimenzionální vědomí, stůl je vhodný pro rodinu, kancelář, hotel a jiné příležitosti, můžete přidat jedinečné kulturní atmosféry a uměleckého vkusu pro tyto příležitosti.

Vynikající quality assurance: tento produkt používá vysoce kvalitní materiály a vynikající příručka technologie, po mnoha procesů, pečlivě vyrobené, má vysoké kvality, může přinést vynikající uživatelské zkušenosti.

Název produktu: Chang 'an Street, aniž kalendář styl carving papír trojrozměrné poznámka: tabulka

Barva produktu: Červená

Počet poznámek: 80 stran

Hmotnost výrobku: 350g

Rozměry výrobku: 15X10X3 cm /5.91X3.94X1.18 palců

Balení obsahuje: 1KS bez kalendáře Chang 'an Street paper-vyřezávané tří-dimenzionální vědomí, psací stůl

Vážení kupující,Vítejte v našem obchodě.Existuje mnoho užitečné a levné zboží v našem obchodě.Vítejte na návštěvě.Doufám, že vám hezký den!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů