Auto Olejový Film Remover Široce Použitelné Automobilových Světlometů Čistící Sprej Dlouhotrvající Automobilový Okno Leštící Krém

(0) 0 Recenze | SKU: w4279

  • Hmotnost Položky: 350g
  • Položka Objem: Sklo Olejový Film Remover
  • Původ: Pevninské Číně
  • Speciální Funkce: Snadné čištění auto sklo
  • Číslo Modelu: Auto Sklo Olejový Film Čistič

Cena

207.40 Kč 414.80 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1. Hloubkové Čištění Vzorec: Bohaté na dual nano-měřítku broušení faktory, tato voda odstraňovač skvrn může zcela rozložit tvrdohlavý skvrny od oleje a dosáhnout kompletní hloubkové čištění, které nemůže být dosaženo obecné čisticí prostředky.

2. Keramický Materiál: Tato voda odstraňovač skvrn pro automobily obsahuje unikátní keramické změkčení molekuly, které mohou rychle rozkládat tvrdohlavý skvrny od oleje na vaše auto sklo.To také odstraňuje olej filmu pomocí povrchově aktivních látek, obnovení lesk a průhlednost skla.

3. Double-efekt čištění: Tato voda odstraňovač skvrn lze vyčistit určitý stupeň výkaly a guma, jakož i zlepšit jasnost a lesk skla, řešení problému obtížné-k-použití stěrače na stejnou dobu.

4. Univerzální Čistič na Sklo: Tato voda odstraňovač skvrn je vhodný pro různé skleněné povrchy aut a domů, hlavně se používá k odstranění sklo olejový film skvrny.To je dual-použití pro auto a domů, pohodlné a praktické.

5. Nedestruktivní čištění: Tato voda odstraňovač skvrn pro auta, může účinně odstranit skvrny od vody, nečistot a prachu z vašeho skla bez poškození.Používá self-vyvinutý racing-grade high-end non-destruktivní sklo, brusné, že nezanechává žádné škrábance nebo stopy na sklo.

Popis:

Představujeme naše skvělé auto čistič oken, bohaté na dual nano-měřítku broušení faktory pro dvojitý účinek čištění.Naše výkonné formule odstraňuje oleje film s povrchově aktivní látky, takže vaše windows šumivé čisté.Nedestruktivní broušení je bezpečný pro použití na všechny typy oken.Pohodlné a praktické, naše cleaner je musí mít pro každý majitel vozu.

Specifikace:

1. Název produktu: Auto Sklo olejový Film Čistič

2. Čistá Hmotnost: Kapalina

3. Objem: 300ml

4. Funkce: Sklo olejový film remover

5. Použitelné typ vozidla: univerzální

Balení seznam:

Combo 1: Automobilový Čistič Skla*1

Combo 2: Automobilový Čistič Skla*1 + čistící hadřík*1

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů