Pet Mísy Pomalu Podavač Silikonový Pes Pomalu Podavač Mísy Velké Plemeno Pet Pomalejší, Jídlo, Krmení Nádobí Interaktivní Udit Zastavit Psí Misky

(1) 1 Recenze | SKU: w153319

  • Materiál: Plastové
  • Použitelný Psí Plemeno: Univerzální
  • Typ Položky: Misky
  • Původ: Pevninské Číně
  • pet mísy pomalu podavač: silikonové misky
  • Typ: Psi

Cena

57.35 Kč 127.39 Kč

Velikost:

Množství

Pet Mísy Pomalu Podavač Silikonový Pes Pomalu Podavač Mísy Velké Plemeno Pet Pomalejší, Jídlo, Krmení Nádobí Interaktivní Udit Zastavit Psí Misky

Popis: Naše pomalé podavače udržuje mláďat zabývající se 10 krát déle, což může pomoci při trávení a udržování hmotnosti.

Naše pomalé podavače zásobníku je navržen tak, s váženým, non-slip základnu, takže to zůstane na místě, zatímco váš čokl žere.

Všechny naše psí obohacení hračky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního silikonu s unikátní texturou, takže je šetrnější na vašeho psa zuby a dásně.

Vlastnosti:

Materiál: Silikon

Velikost: 13.5*13.5*3.5 cm/5.3*5.3*1.3 palec

Seznam:

1*Silikonové Slow Feeder Psí Misky

1.Interaktivní Design: interaktivní design Slow Food Miska může podporovat zábavné a zdravé jídlo pro vaši kočku nebo psa, což umožňuje kočku, aby píce v zábavné bludiště, přirozeně zpomaluje kočičí stravovací sazby.

2.Průvodce Slow Food: Slow Food Miska pro Psa může pomoci váš mazlíček slow food, anti-hltat zdravé výživy, interaktivní udit hemostatické pes, udušení a zvracení.

3.Pohodlné Použití: pomalé jídlo cat miska s výstupky má správnou výšku, což umožňuje kočky jíst v přirozenější polohu krku.Takže vaše kočka může pohodlně sedět a jíst.

4.Non-Slip Design: pes slow feeder miska může být použit na podlaze nebo na podložce.Představovat non-skluzu design, tento slow food miska může zůstat na zemi stabilně bez převrácení.

5.Vysoce kvalitní materiál: slow feeder psí misky jsou vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů, které splňují pet bezpečnost potravin, vysoký-teplotní odolnost, robustní a kousat odolné, zajistit, vaše domácí zvířata jsou bezpečné pro použití.

Recenze

Hodnocen 1/5 Na základě 1 Recenze

2023-08-17
Kupující

Nikdy jsem přijet

Napsat recenzi

Většina podobných produktů